We Love Knowledge

We Love Knowledge

Vereniging Schoonmaak Research (VSR), het onafhankelijke platform voor professioneel schoonmaken is als kennisinstituut voor alle marktpartijen op het gebied van schoonmaakonderhoud, streeft al 35 jaar naar objectivering en professionalisering van het schoonmaakvak door middel van onderzoek, voorlichting en opleiding.

De vereniging is een dwarsdoorsnede van de totale schoonmaakbranche en heeft circa 270 leden. Zowel opdrachtgevers als schoonmaakbedrijven, leveranciers van schoonmaakapparatuur en -middelen, adviesbureaus en onderwijsinstellingen zijn participerende leden van VSR.

De aangesloten organisaties hebben direct toegang tot de studies en onderzoeken van VSR op het gebied van schoonmaakmethoden en -technieken, kwaliteitssystemen en het functioneren van mensen, organisaties en markten binnen de schoonmaakdienstverlening.

QPC Schoonmaak is lid van VSR, de Vereniging Schoonmaak Research.

De vakkennis van medewerkers wordt mede door de vereniging gefinancierde TNO-studies en literatuur op peil gehouden.

We Believe In Well Trained Employees

Joris Veens
Directeur/Eigenaar

QPC Schoonmaak: 0413-251143
of zend Joris een e-mail, KLIK HIER

Onze klanten

Contact

  • QPC Schoonmaak
  • Pannebakkerstraat 2
  • 5405 BP UDEN
  • Telefoon: 0413-251143
  • Telefax: 0413-335012
  • E-mail: info@qpcschoonmaak.nl

Over ons

QPC Schoonmaak, sinds 1995 als familiebedrijf opererend in de zakelijke dienstverlening. Kennis van zaken, scherpe tarieven en moderne bedrijfsvoering mét OSB-keurmerk maken QPC Schoonmaak tot een gedegen partner voor lange tijd. Maak kennis met QPC Schoonmaak door vrijblijvende een afspraak in te plannen, op uw dag, uw tijdstip en uw locatie!Contact