We Love Quality

We Love Quality

OSB Keurmerk

Een kwaliteitsstempel waarmee de branche een gezicht geeft aan de integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit van de leden van brancheorganisatie OSB. De basis voor de invoering van het OSB-Keurmerk werd al tijdens de Algemene Ledenvergaderingen in 2010 gelegd. Eind 2011 besloten de leden om de grote stap te nemen en het keurmerk daadwerkelijk in te voeren.

Betrouwbaarheid, nu inzichtelijk voor opdrachtgevers!

Vanaf 1 januari 2013 is het Register OSB-Keurmerkbedrijven geopend, en vanaf 1 mei 2013 moet elk OSB-lid voldoen aan de verplichtingen die het OSB-Keurmerk stelt. Een keurmerk waarmee schoonmaak- en glazenwassersbedrijven kunnen aantonen dat zij betrouwbaar zijn en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Bedrijven die beschikken over brede vakkennis, goed omgaan met hun personeel en netjes belasting betalen.

Het OSB-Keurmerk, een nieuw label, exclusief voor bedrijven die het goed doen. Zo heeft heel Nederland voortaan helder zicht op de kwaliteit en betrouwbaarheid van een schoonmaak- of glazenwassersbedrijf.

QPC Schoonmaak in bezit OSB-Keurmerk

Door het bezit en de audits op het OSB-Keurmerk laat QPC Schoonmaak zien dat het een bedrijf is met vakkennis, goed werkgeverschap, MVO-gebaseerd ondernemend en financieel daadkrachtig.

Lees hier de FAQ inzake het OSB-Keurmerk

Staat QPC Schoonmaak wel voor de kwaliteit en betrouwbaarheid waarover men praat?

Check het, in het OSB-Keurmerkregister !

KLIK HIER VOOR HET REGISTER OSB-KEURMERK

Wilt u meer weten over het keurmerk, bezoek dan de website van branchevereniging OSB, klik hier.

Onze klanten

Contact

  • QPC Schoonmaak
  • Pannebakkerstraat 2
  • 5405 BP UDEN
  • Telefoon: 0413-251143
  • Telefax: 0413-335012
  • E-mail: info@qpcschoonmaak.nl

Over ons

QPC Schoonmaak, sinds 1995 als familiebedrijf opererend in de zakelijke dienstverlening. Kennis van zaken, scherpe tarieven en moderne bedrijfsvoering mét OSB-keurmerk maken QPC Schoonmaak tot een gedegen partner voor lange tijd. Maak kennis met QPC Schoonmaak door vrijblijvende een afspraak in te plannen, op uw dag, uw tijdstip en uw locatie!Contact