We Love Clean Windows

Glasbewassing is méér dan alleen het wassen van het glas. Niet alleen het glas maar ook het omringend lijstwerk, randen en richels kunnen wij voor u schoonmaken!  Wij 'lappen ramen' zowel binnen als buiten, wij reinigen veranda’s, dakkoepels en zijn verregaand gespecialiseerd  in de glasbewassing op grote hoogtes en moeilijk bereikbare plaatsen. Door de inzet van hoogwerkers of in uitzonderingsgevallen gebruikmakende van de safe sit methode  komen wij op een veilige wijze bij moeilijk bereikbare plaatsen.

De ouderwetse methode om de glasbewassing uit te voeren, met trekker, spons, putz-emmertje sop en ladder erbij geniet nog altijd onze voorkeur. Hierbij word ook het kozijnwerk en vensterbanken mee gereinigd.

In die gevallen waar noch lader of hoogwerker ingezet kunnen worden maken wij gebruik van het osmose-telescoopsysteem. Het resultaat is hoog glanzend streepvrij en schoon glas.

Advies op maat

Graag adviseren wij u welke methode voor glasbewassing in u specifieke project het meest geschikt is.

QPC Schoonmaak heeft altijd een oplossing op maat, voor bedrijven, vastgoedbeheerders, bedrijvencomplexen, Vereniging van Eigenaren, Woningcorporaties en instellingen.

Ervaring en professioneel

Een goede uitstraling van uw pand is erg belangrijk, u bent voor een professionele glazenwasser bij QPC Schoonmaak aan het juiste adres!

We Love Clean Windows

Joris Veens
Directeur/Eigenaar

QPC Schoonmaak: 0413-251143
of zend Joris een e-mail, KLIK HIER

Onze klanten

Contact

  • QPC Schoonmaak
  • Pannebakkerstraat 2
  • 5405 BP UDEN
  • Telefoon: 0413-251143
  • Telefax: 0413-335012
  • E-mail: info@qpcschoonmaak.nl

Over ons

QPC Schoonmaak, sinds 1995 als familiebedrijf opererend in de zakelijke dienstverlening. Kennis van zaken, scherpe tarieven en moderne bedrijfsvoering mét OSB-keurmerk maken QPC Schoonmaak tot een gedegen partner voor lange tijd. Maak kennis met QPC Schoonmaak door vrijblijvende een afspraak in te plannen, op uw dag, uw tijdstip en uw locatie!Contact