We Love Clean Windows

We Love Clean Windows

Voor een goede uitstraling van uw (bedrijfs)pand is glasbewassing, ofwel ramen wassen, essentieel. Met een schone gevel én schone ramen geeft u immers eenvoudig een verzorgde eerste indruk.

Professionele glazenwassers

Onze glazenwassers zijn goed opgeleide professionals. Ze zijn in het bezit van de juiste diploma’s en voeren de glasbewassing veilig en verantwoord uit.

Voordelige aanpak

Bij QPC Schoonmaak werken wij met de beste middelen en schoonmaakproducten om uw pand onderscheidend te laten zijn van de rest. Omdat tijdens de glasbewassing ook de kozijnen worden afgenomen, is bovendien duur onderhoud uit te stellen.

Voor de medewerkers van QPC Schoonmaak is het geen probleem om meerwerk uit te voeren zoals het reinigen van omliggende trespa-beplating.

Traditionele bewassing of Tuckerpole

Voor de verschillende werkhoogtes hanteren wij verschillende werkwijzen.

Ramen tot 10 meter hoogte wassen wij veelal op traditionele wijze met een ladder, trekker en spons.

Voor ramen tussen ca. 3,5 tot 15 meter hoogte gebruiken wij het innovatieve osmose-telescoop-systeem, een warmwatertelescoopbewassingssysteem waarbij puur water wordt gebruikt om de ramen en kozijnen schoon te borstelen.

Heeft uw pand ramen op een hoogte daarboven, zal uitvoering middels hoogwerker nodig zijn of via reeds bestaande glazenwassersbalkons, -bruggen of andere maatregelen.

Meer informatie?
Vrijblijvende afspraak plannen?

Bel QPC Schoonmaak: 0413-251143

Onze klanten

Contact

  • QPC Schoonmaak
  • Pannebakkerstraat 2
  • 5405 BP UDEN
  • Telefoon: 0413-251143
  • Telefax: 0413-335012
  • E-mail: info@qpcschoonmaak.nl

Over ons

QPC Schoonmaak, sinds 1995 als familiebedrijf opererend in de zakelijke dienstverlening. Kennis van zaken, scherpe tarieven en moderne bedrijfsvoering mét OSB-keurmerk maken QPC Schoonmaak tot een gedegen partner voor lange tijd. Maak kennis met QPC Schoonmaak door vrijblijvende een afspraak in te plannen, op uw dag, uw tijdstip en uw locatie!Contact